Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version)

Uploaded on: 09 Sep 2018
Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version)
Music Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version) is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version) or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : UYE tone
Duration : 05 Min 49 Sec
Views : 5.4M
Size : 7.24 MB

Video Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version)

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi


LgPJr0YodoyoQS2forqc7PY4galKGPcHxofIJTxl